torsdag 29. mars 2012

For et hundeliv

Den yngste avleggeren ønsker seg et leketøy. Hun sier hun ønsker seg en hund, men det gjør hun ikke. Hun ønsker seg en lekehund. Eller i alle fall en pyntehund. Her er Paris Hilton med Tinkerbell. Tinkerbell med rosa kåpe.


Min kjære datter påstår hardnakket at hun IKKE skal kle på denne lille drømmehunden i noen form for klær. (Bare boblejakke om vinteren, regntøy når det regner og vanntette sko.) Hun mener også at hun helt plutselig vil bli en ivrig turgåer og gå på tur med denne skapningen flere ganger for dagen. Hundeturgåing er nemlig mye gøyere enn mammaturgåing.

Mor har nå ødelagt livet til hundeønskeren. Mor er nemlig allergisk. Mor har heller ikke penger til denne pyntehunden. Dette medfører store tårer og dramatiske uttalelser av den unge hundeelskeren. Jeg er anklaget for at jeg bare har sagt ja til kjæledyr til den eldste, fordi HUN er favorittbarnet mitt, fått høylytte trusler om en påskeferie som uteligger og sure miner herfra til månen.

Alt, alt, ALT er selvsagt min feil..

Noe sier meg at diskusjonen om hundeanskaffelse helt klart må utsettes til et senere tidspunkt..


4 kommentarer:

 1. Jeg har kommet med en tydelig erklæring i heimen, kort og grei og lett å huske: Hund inn, mor ut. Foreløpig har de sett større nytteverdi i meg enn i en hund.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er da et veldig trangsynt syn for deg å være?

   Slett
 2. Men det blir jo plass til hund når du har kjøpt leilighet? *dukker*

  SvarSlett