fredag 25. juli 2014

Playa del BustebuJeg kunne egentlig ønske at alle kunne høre til en sånn fantastisk plass. Når ulike deler av s(l)ekten renner inn porten på hytten blir jeg lykkelig. Hver dag er fylt med ulike sammensetninger av alle de menneskene jeg setter så høyt. Sammen skaper vi en sommer vi ikke vil glemme. Våren gav oss helg etter helg med fint vær og sommeren har vært like gavmild. Vi har vært sammen. I år er det viktigere enn noen gang. På Playa del Bustebu bedriver man aktiviteter som helt klart kan måle seg med ting som skjer rundt på andre feriesteder. De populære peelingfiskene for eksempel. Vi tenkte ørreten kunne funke like godt som andre fisker. Tydeligvis trenger de litt opplæring så nå har vi opplæring av 15 stykker i slengen. Det går sakte, men innen neste år håper vi at vi får det til! 


På alle store sydensteder har de poolbar. Her på Bustebu har de vannbar. Vannet skal ikke klores så tiden uti er ubegrenset. Sånn ble vannbaren skapt. Vil man ikke opp til baren- kommer baren til deg. Ganske behagelig! 


Den gode utsikten og den vakre solnedgangen trekker kvaliteten på sommerhuset enda mer opp. Når magien også spretter frem vil jeg si det topper hele driten!
På vårt eget ille feriesenter har vi også tilbud om fjellturer. Guidet om man vil. Konkurranseinstinktene i familen er relativt godt utviklet og Skausnøyi blir i år besteget av det ene familiemedlemmet etter det andre.

Bilde: 77/120, 2014. Slektsgang!

Vi har det ikke akkurat vondt her. Etter en liten pause på ca ett døgn, pakker jeg igjen for flere dager i ferieparadiset. I dag er det duket for søskenbarnfestival. Da lemper vi ut alle svarte gamle tanter, onkel og alle barn som ikke er gamle nok til å være med på galskapen. I år er temaet Mexico og jeg gleder meg vilt til å se hvordan søskenbarna har løst utfordringen i år! Sommer er gøy!

Her er et søskenbarn som sjørøver i fjor.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar