onsdag 17. august 2011

Oppstart med stil.

I morgen er det jobb igjen. HELT ny jobb. Jeg har brukt mye tid i sommer på å IKKE tenke på at jeg skal starte på en helt ny arbeidsplass. Man VET ikke hvordan det fungerer før man faktisk er der. I dag morges våknet jeg og kjente at jeg måtte tenke veldig på at jeg ikke skulle tenke på det igjen. Det virket ikke. Det HAR vel ikke virket så mye i løpet av sommeren heller, men det høres liksom så fint ut.

Det var rett og slett sånn at jeg måtte finne på noe helt annet. Heldig som jeg er, skulle denne siste dagen min før ny jobb- være en onsdag. Ikke hvilken som helst onsdag heller. På denne dagen i dag, skulle koret starte opp igjen. Lydfiler og noter ble plukket frem og jeg sang meg vekk fra alskensk tanker om alt i hele verden. Meget kjekt! Humøret steg millioner med hakk! Jeg gledet meg SKIKKELIG til øvelsen!

Da jeg troppet opp på øvelsen, satt det en meget streng og forknytt frøken på medbragt kjøkkenkrakk og førte fravær og delte ut ordensanmerkninger i hytt og gevær. Jeg forstod i grunnen lite. Det jeg forstod var at jeg bare måtte gå inn. Ellers ville jeg ødelegge hele stuntet som denne strenge frøkenen utførte. Fantastisk! 

Takk, Monika. Ingen er som du! 
Den siste feriedagen min ble strålende og du var en av grunnene til det ;)

2 kommentarer:

  1. Ååå, Christina! Nå ble jeg veldig rørt her. Og glad. Glad for å glede. Jeg har gått hjem mange ganger etter å truffet deg med et stort smil om munnen.

    Hvordan har jobbstarten vært?

    SvarSlett
  2. :) Fine du!
    Jobbstarten er fantastisk! Jeg har det faktisk helt vanvittig bra på jobb! Jeg har det faktisk helt vanvittig bra. Punktum!

    SvarSlett