torsdag 11. august 2011

Superfly

Klokken 16:45 ble verdens raskeste fly, i følge Dagbladet, testet fra den amerikanske militærbasen Vandenberg. Flyet er så raskt at det nesten ikke går an. Eller vent! Det gikk jo faktisk ikke!

Topphastighet er 20 ganger lydens hastighet og flyet skal potensielt kunne forflytte seg fra London til Sidney på under en time.

Ja, trenger vi det? Hvordan er det å være menneske i en slik fart? Henger vi sammen når vi bryter lydmuren 20 ganger? Jeg aner ikke. Jeg aner faktisk ikke i det hele tatt. Mulig det er viktig og lurt for verden. Det eneste jeg stusser litt på er om man KAN kalle dette flyet for SUPERFLYET? Spesielt supert var det jo ikke

Forskerne skal ha mistet kontakten med superflyet mens det var inne i glidefasen av turen.


Jeg håper veldig at de finner dette flyet igjen. Hvor lenge glir det? HVOR glir det? Det skal egentlig styrtes kontrollert over havet. Nå virker det som om det kan landt hvor som helst? Tanken spretter frem igjen: HVA er meningen med dette flyet? Hva skal det egentlig brukes til? Det minner meg om modellflyene som vi limte sammen da vi var liten. MYE tid ble brukt på å sette sammen noe som ikke egentlig hadde noe spesielt stor funksjon. Superfly? Leketøy. DYRT superleketøy.

2 kommentarer:

  1. Poenget var vel at de skulle brukes på bombetokter? Ikke at det er så betryggende når de driver med flymisting......

    SvarSlett
  2. Hmmm. Jeg la da inn en kommentar i sted? Uansett. Jeg ble ikke noe mer begeistret av at den skulle brukes til bombetokter. Dette poenget har gått meg telt og hus forbi. Flymisting er lite stilig. Lurer litt på hvor det egentlig ble av?

    SvarSlett