mandag 3. september 2012

Bananmotivasjonssvikt

Jeg er på desperat jakt etter motivasjon og overskuddsbobler. Jeg hadde trengt begge deler til å få svong over mitt nye hjem. Akkurat nå er IKEA-kløen dempet noe veldig og ting er på halv åtte. Flyttekassene er fremdeles for mange og hjemmet mitt er liksom ikke helt mitt. Ennå.


På fredag laget jeg hjemmelaget pizza- det måtte til for å innvie kjøkkenet som et ekte hjemmekjøkken. Det hjalp litt. At den måtte spises fra et pappfat fordi IKEA absolutt HELE tiden er utsolgt for alle tingene jeg vil ha, gjorde i grunnen lite. Dettte siden oppvaskmaskinen står på loftet og slettest ikke er helt sikker på om den vil flytte ned her til oss. Foreløpig går oppvask for hånd helt greit. Ikke overraskende. Jeg har da bare glass og bestikk!
Klesvasken er i dag veldig fornøyd med tilværelsen. De vet at i morgen kommer den store nye, børsteløse maskinen og redder livet på hele haugen. Og, ja. De ligger i en haug fordi IKEA HELE tiden er utsolgt for alle tingene jeg vil ha. Kanskje den børsteløse maskinen vil skape noen bobler i min verden?


Jeg vet hvor jeg finner boblene. De er nede på treningssenteret,  på fjellet eller på korøving. Fjellet er tåkelagt og utrivelig og øvingen er ikke før på onsdag, så det blir nok boblejakt på treningssenteret i dag. Senteret  har forøvrig kommet så nær meg at det ikke tar mer enn fem minutter å komme meg dit. Jeg kan ikke blande IKEA inn i akkurat den frustrasjonen.
Men jeg VET at jeg må ned der, uansett hvor kort veien er!

Motivasjon?
Den har jeg IKKE sett!


'

1 kommentar:

  1. Drit i treningsstudio - og motivasjon har og gir du med hele ditt vinnende vesen!!!!!!! Ikea er ikke stedet- prøv heler fretex. Begynn å samle på Egersundservice - ulike deler er bare sjarmerende. Over og ut. Stuper til køys. Herlig innlegg:-)))

    SvarSlett