mandag 25. januar 2016

Kaos! Pusser jeg opp eller ned?

Etter at badet mitt sa veldig klart i fra om at det ville bli nytt har jeg lært mye. Jeg har lært at man kan føle seg bitteliten og ganske utilpass i en bank, men at det likevel kan gå bra. Foruten det har jeg lært at det er mange avgjørelser som må taes i en oppussing. Hvilke farger skal man ha? Skal man ha fliser eller belegg? Hvor skal vasken stå? Hvilken type toalett skal man ha? Jeg har bestemt meg for dusjgarnityr, som jeg før ikke visste het akkurat det. Jeg har også brukt lang tid på å finne ut hvilket blandebatteri rørleggeren ville bli noenlunde fornøyd med at jeg valgte. Ikke at jeg egentlig vet om han bryr seg, men jeg ville i det minste at det skulle være skikkelig. Bruker man 200 000 kroner - bør det jammen se fint ut når de er ferdig. Virke bør det også gjøre.


Jeg vet ikke helt hva jeg så for meg. Det jeg vet er at det ikke var dette. Leiligheten er ubeboelig. Uten vann og toalett kommer man ikke så langt. Stuen er fylt med alt som var på badet. Alt som var på kjøkkenet også for den saks skyld. Jeg tenkte nemlig at kjøkkenet var lurt å ta i samme slengen. Akkurat nå er jeg litt usikker. Det nye kjøkkenet ligger i stuen og gråter litt siden det ikke kommer seg på plass. På plass kommer det ikke før baderomsveggene er borte fra kjøkkengulvet og malingen må jeg rett og slett vente med til jeg kan få vann så jeg kan få vekk alt støvet som ligger rundt. Det er nemlig over alt og bør sikkert ikke blandes i malingen. Eller kan den det? Kan jeg vaske med Jif? Holder det? Jeg blir sprø av tusen ting jeg ikke kan noe om!

Heldigvis er jeg så heldig at jeg får bo hos min tante som har rømt til varmere strøk for en ganske lang stund. Så badet får ta den tiden det tar. Så veldig lenge kan det uansett ikke være til jeg kan flytte hjem igjen. Nå begynner det å ligne på et bad. Dessuten har det blitt meg fortalt at jeg kommer til å få alt til å gå rundt til slutt!

Nå mangler jeg bare maling til kjøkkenet, dusjdører, tålmodighet og motivasjon. Forhåpentligvis våkner jeg opp i morgen med noe av det på plass. 

God natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar