søndag 13. november 2011

Far

I dag er det farsdag. På denne dagen skal man gi far litt ekstra kjærlighet. Frokost på sengen. En gave. Eller i det minste et kort. Det er mange år siden jeg har gjort det. Egentlig er det lenge siden jeg har tenkt på min far i det hele tatt. Han var på mange måter ikkeeksisterende i livet mitt. Nå har han vært borte i mange år. Jeg savner ham ikke. Han var der aldri for meg. Jeg vet ikke hvordan det er å ha en far. Det er nok derfor. Jeg synes det er usigelig trist å ikke ha gode minner om sin egen far. Jeg har knapt noen minner om ham i det hele tatt. Mamma har fortalt meg at det var han som lærte meg bokstavene. Jeg kunne lese og skrive før jeg begynte på skolen. Så kanskje jeg kan takke ham for skrivegleden min? Jeg velger det. Jeg velger at min far har bidratt med noe som er viktig for meg.

Kjære pappa.
Håper du har en fin farsdag der du er.
Takk for at du gav meg ordene.
Hilsen din datter

6 kommentarer:

 1. For et ærlig, og vakkert innlegg Christina.Du er veldig flink med ord.

  SvarSlett
 2. Takk :) Jeg er meget glad i ord!

  SvarSlett
 3. Nå var du flink å lete etter gull, synes jeg. Det er noe med at disse menneskene som ikke har stilt opp også har bidratt til å gjøre deg til akkurat den du er. Og derfor skal man jo takke dem :) Du er jo blitt et fint menneske til tross for at han ikke var der. Eller er det på grunn av....?

  SvarSlett
 4. Tja, jeg vet ikke helt? Gudene må vite hvordan ting hadde vært om han faktisk hadde vært der. Er på ingen måte sikkert at DET hadde vært noe bedre. Sannsynligvis ikke. Takk. Jeg ble veldig glad for den kommentaren. Jeg satser nemlig på gullgraving i fremtiden.

  SvarSlett
 5. Jeg er takknemlig for at din far har fått en så flink og flott datter, og for at jeg har fått bli kjent med deg. Noe må han jo ha gjort riktig, den gangen for lenge siden...

  SvarSlett
 6. Det ble sterk lesing, kjæreste..Om din pappa, som eg jo huska godt. HUSK, han gjorde så godt som han kunne, ut fre hans fortid..så deilig å lese..Han var også en flott mann og pappa, om ikke på heltid. men gjorde sitt beste.. Takk Bengt, pappa til Cristina og Arne
  Tantae Daffa

  SvarSlett