søndag 14. desember 2014

14. desember: Søndagssyssel

Søndager kan være kjedelige. I dag startet søndagen her i huset så sent at det var best vi fant på noe. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor valget havnet på IKEA igjen, men sånn ble det. Det handlet vel om at man ikke blir så våt der inne. Det er greit at man også kan spise middag helt uten at lommeboken holder på å dø. Ikke at jeg i grunnen har lommebok. Men kontoen tømmes i alle fall ikke.

Vi spiste middag først. Sikkert lurt i forhold til dette omdiskuterte blodsukkeret som helst ikke bør bli så lavt i vår familie. Blir det det blir det ikke så kjekt for noen. Med blodsukker som virket og relativt godt humør angrep vi kjøpesenteret. Da vi var ferdig var vi fremdeles glade. Vi hadde det faktisk ganske morsomt for å være bare oss to.



Den yngste var nok gladest. Hun fikk julepresangen sin på forhånd og gliste fra øre til øre. Med seg hjem hadde hun nemlig fått en etterlengtet kommode som snart skal gjøre livet - om ikke annet - mer organisert. Fin er den og. Nå har vi jobbet i timevis. Å sette sammen en kommode fra IKEA er nesten som å lage pepperkakehus her i gården. Denne gangen var vi forberedt og lo da de spydige kommentarene begynte å hagle. Nå tutler hun på for seg selv og monterer skuffene. Sammen har vi jobbet og fått det til. Alle skruer og dingser og deler er riktig vei og på riktig plass. Tror jeg. Håper jeg. Det gjenstår å se!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar