søndag 16. november 2014

Uventet post

Nå for tiden er det fredag ca hver eneste dag. Det føles i alle fall sånn. Dagene flyr og helgen står for døren hele tiden. Sliten etter ukens strabaser og flying mellom elever,  møter, klasserom, foreldre og annet knask man skal bedrive er det godt med skravling på pauserommet. Det er litt fredeligere på fredager på et vis. Man skal ikke rekke all verden og det man ikke har rukket til nå får man ikke gjort før over helgen uansett.

Da skoleklokken ringte spankulerte jeg i retning klasserommet. En kollega ropte etter meg at jeg hadde post i hyllen min. Jeg takket for beskjed og gjennomførte resten av ukens undervisning. Over 60 skrotter samlet seg til årets første juleøving og jeg fikk holde på med det jeg liker aller best. Å avslutte uken med en gjeng med syngende unger er rein medisin mot det aller meste.

Da økten var ferdig kom jeg på postbeskjeden og fant et fint rosa brev i posthyllen min.Viser IMG_0416.JPG

Viser IMG_0417.JPG

Oppi konvolutten dukket det frem en meget tynn flaske rødvin. Sammen med den tynne flasken lå penger til en flaske rødvin fra virkeligheten. Hurra for impulsivitet og gode kolleger. Starten på helgen min ble helt strålende! Tusen, tusen takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar