torsdag 3. mars 2011

Skrivetvang!

Jeg VIL virkelig blogge! Jeg VIL skrive i hytt og gevær om alle mulige små og store ting i hverdagen min. MEN. Det går bare ikke. Jeg har tidenes skrivesperre. Den helt vanlige trangen min til å dele snåle ting er sporløst forsvunnet og NÅ begynner jeg å bli desperat! Det kan gå riktig ille om alt bare blir stengt inni mitt lille hode! Så mange tanker tåler jeg faktisk ikke. Så nå får jeg tvinge dem ut. Det er sånn det må være.

Så da får jeg bare begynne med akkurat denne dagen. Denne dagen er bursdagen min. Jeg har blitt eldre. Det gjorde ikke vondt, denne gangen heller. Jeg FIKK frokost på sengen, selv om det kanskje egentlig burde kalles en sen lunsj. Mine to avleggere og ananassvigersønnen har laget kaker og disket opp med middag. Besøk har kommet og gått om hverandre og fjesboken er full av gratulasjoner.
Jeg er fornøyd og mett.

Når jeg først er i tvangsskrivingsmodus kom jeg på en litt vittig ting. For mange år siden kom min yngste hjem fra ferie på østlandet og pratet plutselig meeget dannet. Dette har hun holdt på i år, helt uten at moderen har skjønt noe som helst. Fem dager i Polen var det som skulle til. Da jeg landet på Flesland i går hadde jeg fått min bortkomne datter tilbake igjen! Nå snakker hun EG, MEG og DEG. Som seg hør og bør. Jeg kvepper fremdeles like mye når hun sier "eg vet ikkje eg vel", men kjenner at jeg veldig godt kan venne meg til det!

Sånn! Nå ER det faktisk gjort! Muligens litt usammenhengende dette innlegget, MEN det ER i alle fall et innlegg! Jeg gratulerer meg selv og håper det ikke er like lenge til neste gang!

5 kommentarer:

 1. hei jesus. flott at du blogger no.
  takk for alle sokkene håper hårstrikkene passa bra.

  haha!

  bloggezzzz

  SvarSlett
 2. JAAAAAAA!!!! Heia skrivetvang! Så kommer skrivetrang etterhvert :-) Du vet jeg eeeeelsker å lese :-) Klem!

  SvarSlett
 3. Neste blogginnlegg kan kanskje forklare begrepet ananassvigersønn?

  SvarSlett
 4. Jippi! Har lurt på hvor du har blitt av! Jeg stemmer for Chris sitt forslag!

  SvarSlett
 5. Hurra! Selveste Christina er på bloggeren igjen.

  SvarSlett