mandag 28. mars 2011

Sommertulletid.

Før helgen fant jeg ut at jeg skulle på AKKURAT denne mandagen kjøre en hel dag på jobb. Jeg fant det ut helt av meg selv og trodde det var veldig lurt. Faktisk kan det hende det var lurt, men lett det var det ikke. For på akkurat DENNE mandagen har man jo nettopp skrudd klokken på en plass den ikke hører hjemme. Den hører i alle fall ikke hjemme i min kropp helt ennå og førte til kvaler tidlig på morgenen. Da vekkerklokken ringte spratt jeg opp og måtte fort finne frem autopiloten. Hodet virket ikke, kroppen virket ikke og det var mørkt.

Som om ikke det var nok, så har jeg hevet meg på en konkurranse som innbærer mye gåing. Jeg forstod fort at noen veldig lang tur ETTER en hel dag på jobb, sikkert ikke ble noe av. Så jammen gikk jeg til jobb. Det betyr i praksis at jeg måtte stå enda tidligere opp enn det jeg vanligvis må.

Tur om morgenen er sterkt undervurdert. Etter 56 minutters vandring, føltes verden bedre. Det er til og med kanskje derfor dagen i dag har gått så bra som den har gjort. Sånn er det. I morgen tror jeg at jeg gjør akkurat det samme. Jeg MÅ jo tross alt vinne denne konkurransen!


1 kommentar: