søndag 3. juli 2011

Eggerøre

ER det mulig? Her på denne plassen SKAL man egentlig få egg annenhver dag. Det får vi ikke. Faktisk er det en hel uke siden sist vi fikk egg til frokosten. Jeg er fryktelig glad i egg og spiser det mye oftere enn en gang i uken hjemme. Det som er fascinerende er hvor alvorlig skuffelsen har vært i løpet av uken- hver gang jeg har skjønt at det IKKE har vært mulig å oppdrive noen egg. Hodet har ramlet mellom skuldrene og matlysten har forsvunnet.

I dag slapp jeg det. Lykkelig så jeg kurven glise mot meg da jeg rundet hjørnet i matsalen. Frokosten smakte fantastisk! Da jeg kom til lunsj, hadde de laget eggerøre. Og DER kom frustrasjonen til overflaten igjen. Det begrenser seg hvor mange egg man skal spise for dagen. Hodet sank igjen mellom skuldrene og skuffelsen var til å ta og føle på. HVORFOR ikke fordele disse eggerettene LITT utover uken?

Sånn er det vi har det her. Dette er Bobleland på sitt beste. Haha!

2 kommentarer:

  1. Behandler de deg bra ellers? Det er vel ingen som er slemme mot deg eller stjeler eggene dine når ingen andre ser?

    Jeg må si jeg ble ganske rystet over denne ulogiske egglogikken i Bobleland.

    SvarSlett
  2. Vel.. I DAG hadde de faktisk eggerøre på en MANDAG. Det hele gikk meg hus forbi, så da JEG fant ut av det var det tomt. Sorg og skrekk og gru! Sånn utenom det? Så er dette helt perfekt ;)

    SvarSlett