tirsdag 7. februar 2012

ER det mulig?

Etter å ha lagt under dynen siden fredag ettermiddag har jeg endelig klatret ut av sengen og startet mitt nye liv. Det kjennes sånn ut i alle fall. Litt som en kalv som stabler seg på usikkert på beina og stavrer seg fremover for første gang. De gjør det vel instinktivt- mens min stabling på beina er en mer viljestyrt greie. Jeg orker ikke ligge flat lenger. Jeg blir HELT utslitt av å ligge slik.Etter en dusj la jeg en plan for ettermiddagen. Jeg skulle kaste bosset der det hører hjemme- vaske tre maskiner med klær og få resten av julepynten på loftet. Til mitt forsvar har esken med julepynt stått inne på et rom og gjemt seg. Det er ikke sånn at jeg har hatt julepynt oppe til nå. Hvis dere lurte på det. Jeg kjente at akkurat DET ble veldig viktig for meg at dere har fått klarhet i!

Poenget er at jeg HAR gjort det meste av dette. Jeg kom meg ned i kjelleren og fikk satt på den første maskinen med klær. Det føltes litt som om jeg hadde besteget Ulriken da jeg kom opp igjen og åpnet døren inn til leiligheten. Man blir veldig ubrukelig av å ligge i en seng over tid. Jeg var uansett fornøyd. Jeg var i gang.

Jeg var nede igjen. Hentet klær. Hang dem opp. Satte på en ny maskin. Gikk opp Ulriken igjen og ventet. Ventetiden gikk ganske fort. Vel nede i den mørke kjelleren igjen- oppdaget jeg det. NOEN HADDE SLÅTT AV VASKEMASKINEN! Jeg BLIR så sint av slikt. Hvem gjør det? Hvem går ned i en vaskekjeller- ser en maskin som er i gang og slår den av? Det ER sikkert de samme som stjeler vaskepulver og slår av varmen i varmeskapene. Jeg tror ikke de er spesielt intelligente. Bare sånn at det er sagt.

DUSTEVASKEMASKINAVSLÅERE! 

Sånn. Nå er kanskje maskinen ferdig. Ha en strålende tirsdagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar