tirsdag 10. juni 2014

Hytteri og hyttera

Denne våren fortsetter å gi hyttevær i hytt og gevær. Bustebu er helt tydelig selskapssyk og lokker til seg familiemedlemmer i alle aldre. Denne helgen var det dekket for tiårsbursdag og biler kom rullende fra både her og der og fylte hyttedrømmen med liv. Jeg elsker det. Blandingen av alle disse menneskene jeg er så glad i. Ulik hver eneste helg. Unger, voksne og tenåringer i bøtter og spann. Det er fint. Det er ekte.  Det å være en av delene i noe slikt er stort for meg. 

Bilde: Årets første utesoving!

På lørdagsnatten sov min kusine og jeg ute med knotten. Vi pleier å gjøre det i løpet av sommeren og noen tradisjoner er absolutt verdt opprettholdelse. Jeg er fremdeles full av knottbitt, men følelsen det gir er verdt endel av dem. 

Bilde: 59/60, 2014. Siste dag på CampBustebu!

Noe annet som gir en ekstraordinær følelse er konkurransen flere av hytteboerne har kastet seg på. Hvem går fortest og hvem går flest ganger opp på Skausnøyi? Kampviljen er stor og aldri har så mange av oss klatret oss opp på denne toppen. Det er rett og slett bare gøy!Mandagen som føltes minst som søndag om man ikke faktisk må si sommerferie, ble skattejaktdagen. Noen kreative sjeler hadde laget til kart og fikset skatt så de yngste skulle få gleden av en aldri så liten skattejakt.


Vi store barn måtte selvsagt også være med.


 Med både kano og robåt erobret vi skattøya med kart og godt mot.
 Til slutt ble den funnet!


Minimennesker liker helt tydelig miniseigemenn!


Vi padlet oss tilbake til hytten, gikk en tur på fjellet og satte oss i den røde bilen som skulle bringe oss hjem igjen. Før vi kom oss helt hjem var vi innom to frøkner som feiret 7-årsdagen sin. Der befant det seg enda flere deler av slekten. Helgen har vært lang og helgen har vært fin. Det beste er at vi bare er i begynnelsen av sommeren! Hurra!

1 kommentar:

  1. Koselig hytte. Du er heldig med så mye familie.Enig med at det beste er at ikke ferien er startet enda.to dager igjen...

    SvarSlett