fredag 29. august 2014

Fredagsfryd!

 
Jeg legger som oftest merke til om dagene er dårlige når jeg våkner. Om dagene er sånn helt passe tenker jeg ikke noe over det. Noen dager er bare bedre enn andre. Klarer man å få DET med seg kan dagene rett og slett bli fantastiske.
 
Da jeg våknet i dag var jeg mer opplagt enn forventet. Jeg var ute av dørene i god tid. Det var lite trafikk og jeg fikk en klem før jeg hadde kommet meg inn dørene på jobb. Da jeg hadde funnet koppen min i skapet var det fremdeles kaffe på kannen. Jeg begynte så smått og ane hvordan det var fatt. Kunne det være slik at denne fredagen er en superfredag?
 
Jeg satt meg ned ved bordet og der lå det en haug med skruer som en kollega har gravd frem til meg. Han har forsøkt veldig å lære meg om stendere med 55 cm mellomrom og hvordan jeg skal få en meget lite samarbeidsvillig hylle til å henge der jeg aller helst vil. Jeg har prøvd så godt jeg kan og henge med. Takknemlig over at han hjelper meg er jeg uansett.
 
Fredagen vokste stadig i gradene.
 
Etter morgenmøtet kom en ny kollega løpende med kreppetang som jeg har tenkt å benytte meg av før 80-tallsfesten jeg skal på i morgen. Jeg ble helt rørt av at hun husket at jeg trengte det og takket og bukket i mente. Ved siden av satt en annen kollega som i går hadde med seg ulike tenger, men dessverre ikke hadde den høyt aktuelle kreppetangen. Jeg smilte til dem begge og forklarte at jeg blir sjarmert av slikt. At de tar seg tiden til å ville hjelpe meg. Til og med å vise at de vil, selv om de ikke engang hadde det jeg behøvde.
 
- Det er jo fordi du setter sånn pris på det. kom det fra den ene.
- Og at du viser det.
 
Og det gjør jeg. Jeg setter sånn pris på det at jeg får klump i halsen. Det jeg setter aller mest pris på er at menneskene rundt meg ser at jeg setter pris på det. Mer skal det ikke til for at jeg blir lykkelig.
 
 
Da elevene med bakoverbøyde nakker hylte av fryd idet lastebilene tutet da de kjørte forbi, ble dagen, om mulig, enda bedre. Alle elevene og begge de voksne gapskarattet på veien til og fra idrettsdagen og gav forhåpentligvis grunnlaget for at flere enn meg får en god helg.

God helg!

Bilde: Lykken er en marihøne på armen til en lykkelig elev!  #skeieskole #idrettsdag #marihøne #lykke
skolemarihønelykke
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar