søndag 1. april 2012

Hurraaaa!

I går tok jeg et oppgjør med telefoner som jeg har utsatt altfor lenge. De viste seg å bli meget hyggelige samtaler som på INGEN måte var noe å kvi seg for. Jeg har fått plass på et hotell jeg trodde var fullt og jeg har fått tannlegetime av noen jeg trodde ville kjefte på meg. Ikke at jeg forstår hvorfor jeg trodde jeg skulle få kjeft. Sånt eksisterer nemlig bare inni hodet mitt, ikke i motpartens hode, og gjør at jeg noen ganger utsetter ting helt til jeg bare MÅ gjøre dem. I går gikk altså alt veldig bra og jeg bestemte meg for at jeg aldri skal utsette slikt igjen. Igjen. Disse bestemmingene har jeg jo allerede gjort mange ganger.


Da "frykten" var møtt bestemte jeg meg for å gå en lang tur. På jobben har vi tatt utfordringen på BT-sprek og kjemper iherdig for å slå hverandre med antall minutter på tur. Det er blodig alvor og veldig gøy! Aldri om jeg har vært så masse sammen med mine arbeidskollegaer tidligere. Nå vandrer vi i timesvis og prater hull i hodet på hverandre. Det er SÅ mye gøyere å gå på tur når vi er flere! Konkurranseinstinktet mitt blomstrer og etter tre dager nede for telling- måtte jeg selvsagt ta opp kampen. Så det gjorde jeg. Med full uttelling. Nå (enn så lenge) leder jeg! Hurra!

Det så IKKE sånn ut i går. Vi vandret i alt fra sol til skikkelig snøstorm!

Etter fem timer på fjellet med godt selskap,oppgjør med telefoner og ledelse i konkurransen- trodde jeg ikke at dagen kunne bli særlig mye bedre. DER tok jeg feil!

Jeg åpnet postkassen og fant et brev jeg har ventet på lenge. Forrige gang brev fra samme sted ramlet ned i postkassen min- ble jeg meget sint, frustrert og fortvilet. Av den grunn måtte jeg vente litt med å åpne det denne gangen. Jeg innstilte meg på ulike utfall og fant ut at jeg ville tåle dem alle. Sakte åpnet jeg konvolutten og kunne lese at jeg HAR fått boliglån! Jeg ble så glad at jeg nesten lettet. Boblene i magen ble så store at jeg ikke kunne sitte stille. Denne gangen går det. Denne gangen skjer det. Boligmarkedet, here I come!


 
VI SKAL FLYTTE! HURRA!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer! Det blir herlig!

  SvarSlett
 2. Strålende nyheter, Christina. Nå ble jeg veldig glad på dine vegne! Ååå!

  SvarSlett
 3. Strålende nyheter, Christina. Nå ble jeg veldig glad på dine vegne! Ååå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes det er kjekt at du ble så glad at du måtte skrive to ganger!!

   Slett