lørdag 26. januar 2013

Gratulerer, Skyss!

I dag fikk jeg tips om den nye skyssappen der man kan kjøpe billetter på telefonen. Jeg kan ikke si annet enn, GRATULERER! Jeg har i årevis irritert meg over at man ikke kan kjøpe billetter med bankkortet på bussen. Jeg har nemlig aldri kontanter. Det er rimelig kjedelig når man i spranget til bussen, kommer på at man ikke har tatt ut busspenger. Det er nemlig sånn at det bare er derfor jeg tar ut kontanter. Busskontanter. Det hender jeg kjøper et par lodd i et tilfeldig vinlotteri også, men utenom det? Jeg trekker kortet og er i grunnen mest fornøyd med det. Da er pengene der de skal være. Om de IKKE er der de skal være, slipper man i alle fall å SE hvor mange kontanter man egentlig ikke har.

Og, ja. Jeg VET at man kan kjøpe skysskort. Jeg har et slikt et eller annet sted. Greien er at jeg ikke tar bussen så ofte, så kortet har en tendens til å være forduftet når jeg trenger det. 

Så i dag skal jeg prøve det nye systemet for første gang. Genialt! Hurra!
5 kommentarer:

 1. Skysskort med KontantSkyss er fint, så noen av oss har jo vært kontantløse i opptil flere år allerede. :)

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg Christina! Dette er genialt og på tide:) Jeg tar bussen så sjelden at det gjør ingenting å betale 6 kr mer enn de som har Skysskort. Mitt ligger også ned i en skuff, til Catos fortvilelse.

  SvarSlett
 3. det var då ikkje DETTE du skulle skrive om i dag! hoho.

  SvarSlett
 4. Takk for tipset!!!! Hvem har kontanter???

  SvarSlett
 5. Ja, denne er fantastisk! Spesielt for sånne som meg som kun tar buss en gang hvert skuddår og aldri har kontanter! Heia Skyss!

  SvarSlett