søndag 25. oktober 2015

På lag med meg selv

I helgen har jeg vært venner med meg selv hele tiden. Jeg har gjort ting som jeg blir glad av. Det hjelper selvsagt på vennskapet meg i mellom. Det startet bra med gevinst i vinlotteriet og en kollega som kjørte meg helt hjem til døren. Buss virker nemlig aller best om morgenen. Det å skulle finne seg en buss på veien hjem etter en lang dag føles alltid mye mer utfordrende og slitsomt enn andre veien. Det å bli kjørt til døren blir da meget luksus!

Etter å ha gitt meg selv hen til rytmene i spinningsalen der jeg svettet mye verre enn en gris - kjente jeg det. Dagen var jo fantastisk! Uten å stresse ble avtaler laget og jeg befant meg etter kort tid i hyggelig selskap med både kjente og ukjente venner. Samtaler av alle mulige dybder ble utført og jeg kjente meg flere ganger i løpet av kvelden som verdens rikeste frøken. Jeg kom inn dørene rett før ni og aldri før har timene fløyet så fort. Plutselig var siste bussen kommet for å kjøre meg hjem og den fine kvelden var over.

Da jeg våknet lørdag var jeg helt alene i mitt store palass og kjente at det var skrekkelig deilig. En hel dag uten noe program før på kvelden passet meg mer enn utmerket. Ting blir ganske hyggelig når man er venner med seg selv. Man slipper surmulingen og kranglingen. Slipper sukkene over dårlige valg og slipper masingen om alt som skulle vært gjort. Er man venner med seg selv finner man alltid gode løsninger. Skulle man være så uheldig å gjøre en feil eller trakke i en eller annen salat så er ikke det så farlig. Alt ordner seg når man er venner med seg selv.

Det beste av det hele var vel egentlig at jeg var så veldig klar over at jeg hadde det bra. Jeg nyter følelsen av nedsenkede skuldre og tanker som ikke er svarte. Jeg vet at alt går i perioder. Jeg vet at verden plutselig kan snu. Men jeg vet også at akkurat nå er ting veldig bra og det nyter jeg hvert eneste sekund av. Lørdagskvelden ble en kveld fylt med masse gode og glade mennesker. Samtalene ble også denne dagen av det fine slaget. Det finnes så mange bra mennesker der ute! Heldige meg som har ramlet oppi en hel haug av dem denne helgen. Klokken hadde det veldig travelt denne kvelden også. Jeg har det visst veldig gøy når jeg er på lag med meg selv.


 Jeg tror jammen jeg skal være grei med meg selv sånn at dette vennskapet kan vare en stund!
3 kommentarer:

 1. Akk JA! <3 Takk for i går! Du er gull!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er du som skal takkes! Det var en strålende kveld! :-)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett