onsdag 22. april 2020

Morgenglede

For et par dager siden snakket jeg med den yngste avleggeren på en videosamtale. Hun kunne med entusiasme i stemmen fortelle at hun ville overraske storesøsteren med morgenlevering på døren. Hun hadde bestilt akkurat det hun hadde sett at det eldste frøet hadde ønsket å vinne i en facebook-konkurranse. Sjokolademelk og sjokoladecroissant.

Jeg ble varm om hjerterøttene. Faktisk ble jeg varm i hele meg av stolthet over hvor gode jentene mine er med hverandre. Jeg gledet meg til å høre reaksjonen til den eldste. Gledet meg til at hun skulle kjenne den samme varmen fra det yngste frøet. Vi trenger sånt nå om dagen, når vi ikke får sett hverandre. Er ikke bare bare å bo i tre forskjellige kommuner akkurat nå.

Overraskelsen var derfor enorm da det tikket inn en melding fra morgenleveringen til meg dagen etter. Hun hadde bestilt levering til oss også! Favorittjuicen jeg ikke lenger finner i butikkene og kvikklunsj. (Det skulle være Smil, men det var utsolgt. Smil var nemlig mamma sin favoritt og dermed også har en sentimental verdi for meg når jeg spiser den.) Gjennomtenkte morgenleveringsgaver på døren er så fint at det gjør vondt!
Jeg ringte den eldste og det viser seg at hun har gjort akkurat det samme til henne. Den yngste hadde ringt den eldste og fortalt at hun hadde bestilt morgenlevering til meg. Den eldste hadde blitt akkurat like varm i hjertet som meg og gledet seg til min reaksjon. Jeg tipper den yngste er skikkelig fornøyd med egen innsats. Det bør hun i alle fall! Vi ble lurt trill rundt. På den gode måten, heldigvis. Kanskje hun kan inspirere noen andre til det samme? Gleden stod i alle fall i taket her og i en leilighet på Laksevåg.

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar