torsdag 4. april 2013

Bil eller fisk?

Jeg innrømmer gjerne at jeg har et aldri så lite snev av konkurranseinstinkt. Til tider kan dette sikkert være litt forstyrrende for andre, men det får heller bare gå. Jeg behøver nemlig ofte litt konkurranse for å finne motivasjon til å gjennomføre ting.

Tingene jeg her refererer til er trening. Jeg pleier ikke finne mange som vil bli først ferdig med husarbeidet eller vaske flest klær på kortest mulig tid. Så motivasjonen til trening og aktivitet er oftest i hovedfokus.

Det er ikke alltid enkelt å finne noen som gidder å hive seg på utfordringene. Er det sånn at man ikke får motstand så er det liksom ikke så mye å kjempe for heller. Da dør hele greien og jeg blir igjen sofasliter og ikkefungerende støttemedlem på Elixia. Elixia synes sikkert det fungerer godt, men for min egen del blir det å kaste ut penger jeg ikke har, ut av vinduet.

Heldigvis hender det at det dukker opp kampanjer jeg kan hive meg på. Den VIRKELIG store flaksen er at jeg er en enkel sjel som slettest ikke forlanger mye belønning for at jeg gidder å stille opp! Alt jeg trenger er et klistremerke.

Jeg kan visst vinne en bil i ett år om jeg klarer 25 klistremerker på 90 dager, uten at jeg helt skjønner hvordan det skal foregå og hva de i så fall gjør med bilen de har gitt bort etter dette.Greien er at det funker. Den andre greien er at når man først bare bestemmer seg- så dukker jammen konkurrentene opp også!

I dag skjønte jeg forøvrig at jeg har hatt en klistremerkefascinasjon i stort sett hele mitt liv.

Hvem gikk på intet mindre enn TO søndagskoler for å samle flest mulig fisker og stjerner i garnet?
1 kommentar: