søndag 21. april 2013

Vårjakt

I dag har jeg har jeg vært på besøk hos noen fine frøkner. Da jeg hadde hengt fra meg jakken og nesten kommet inn i stuen kom fireåringen og den helt ferske treåringen løpende med forskjellige ting de ville vise meg. En lipgloss som fungerte fint som ansiktsmaling, en liten rar og myk plastdings med bilde av en my little pony på og et glass fylt av løvetenner. Den lille dingsen aner jeg ikke hva skulle brukes til, men den var tydelig populær og nyttig for to frøkner i lek. Løvetenner har jeg ikke sett i år og jeg spurte med full begeistring i stemmen hvor i all verden fire(og et halvt)åringen hadde funnet dem.

-"Jeg kan vise deg! Kom!"

Hun stormet ut i gangen og hoppet opp i støvlene. Jeg måtte fint følge etter og trodde jeg skulle ut i hagen der blomster ofte bor. Det skulle jeg ikke. I bare singlet galoppterte hun nedover en lang bakke og ropte at jeg måtte komme. Jeg løp etter og spurte andpustet om hvorfor vi løp så veldig. Da så hun på meg med store øyner og sa: "Jeg MÅ jo løpe, ellers fryser jeg. Jeg har jo bare t-skjorte på!"

Hun hadde jo helt rett i det, så jeg galopperte etter og holdt fast på alt som holde fast på kunne. Blomstene stod og smilte inntil en vegg et stykke fra huset. Vi fikk plukket noen flere i full fart før vi måtte løpe tilbake igjen. I høyt tempo. Heldige meg som kan få tilbringe tid med sånne vakre vesener og heldige meg som har funnet våren i dag. ENDELIG!


1 kommentar:

  1. Jeg bøyer meg i løventann! Du får frem smilet. Jeg kjenner lukten av VÅÅÅÅÅR!!!

    SvarSlett