mandag 17. oktober 2011

Lang dag med arbeid

Jeg ble veldig fristet til å forsøke samme greien som Denne herren har gjort med Google oversetter. Jeg har valgt å oversette fra norsk til kinesisk og fra kinesisk til norsk igjen. Det anbefales. Jeg ler så jeg griner!

Denne dagen lang. Det kan ikke hjelpe den kvelden, men også lang. Det er ofte sent før ferien skal være. Du snur deg i smerte, bare litt lenger gratis. Det spiller ingen rolle hvor lenge ferien faktisk. De nesten alltid for kort. Lengde er svært lang, de er definitivt trist. Åpent mandag og da fremfor alt annet du ikke har fullført all planlegging, bør du gjøre neste runde.

I dag våknet jeg før vekkerklokken og forberedelse. Jeg kjørte min lille røde bilen og på jobb, jeg skal. Dette er ikke veldig vanskelig. Faktisk inne tunika min, men det kan ikke anses som et nederlag. Og det kom på ettermiddagen. Ukehvil fluer så fort som NOK. Med andre ord er det nesten helg! Med mindre verden går videre, da. Jeg hørte rykter om at det var å diskutere det. Du satser, noen fri oss fra det onde, for å gi oss en uke eller ti til.Lang dag på jobb

Denne dagen har vært lang. Det hjelper kanskje ikke at natten også har vært lang. Det pleier netter før ferier er over å bli. Man vrir seg i vånde og skulle bare hatt LITT lenger fri. Det spiller ikke noen rolle hvor lang ferien egentlig har vært. De er nesten alltid litt for korte. De lange er så lange at de jammen er vanskelige de også. Da vrir man seg over alt man ikke har fått gjort og alt man planlegger at man skal få gjøre i neste runde.

I dag våknet jeg før vekkerklokken og var klar. Jeg kjørte min lille røde bil og var på jobb før jeg skulle. Det var ikke så veldig vanskelig. Riktignok hadde jeg tunikaen på vrangen, men det teller ikke som noe nederlag. Dagen fløy og det gjorde ettermiddagen og. Resten av uken flyr nok like raskt. Det vil med andre ord si at det snart er helg! Om ikke verden går under da. Jeg hører rykter om at det står på tapetet, nemlig. Man får satse på at noen redder oss fra det vonde og gir oss en helg eller ti til.

2 kommentarer: