torsdag 27. oktober 2011

Dropping

Jeg klør etter å blogge. Det er bare det at jeg har mistet alle tanker og idéer om hva jeg skal skrive om? Jeg har vurdert mange ulike vinkler. Forkjølelsesvinkelen for eksempel. Den er aldri heldig, så jeg droppet den. Sutring er sutring. Det finnes for mye av det i verden allerede.

Jeg kunne blogget om store drømmer og lange fantasier, men akkurat nå er målet mitt at jeg skal bli ferdig med konkurransetimene. (Flere av elevene mine kaller utviklingssamtalene for akkurat dette.) Den drømmen er gjerne ikke veldig spennende, men den er i alle fall ganske enkel å oppnå. Selv om det ikke virker helt slik akkurat i dette øyeblikket. Særlig interessant for omverden er det uansett ikke.. Så det droppes. Sånn. Droppet!

Det fører meg over til et annet tema jeg kunne blogget om. Jobben. Jeg har vært på jobb altfor lenge i alle disse dagene i denne uken. Jeg vet det ikke er så lurt. Sånt blir jeg nemlig veldig sliten av. Så jeg dropper jammen det og. Litt flaut er det, nemlig. At jeg ikke klarer å gå fra jobb.

Jeg pratet med min bror i dag. Han sa jeg kunne blogge om de nye øynene hans. De er dyre og såre. Fjorten dager med solbrillesoving og sandpapir på øynene. Herlig. Jeg dropper det og.

Da gjenstår det ikke så mye. Kanskje spillopper? Hva er egentlig det? Jeg googlet og fant rare ting.
Denne for eksempel. Det er ikke en spilloppe, bare sånn at det er avklart med en gang. Det er en Spilopsyllus cuniculi. Den dukket opp da jeg holdt på med søket mitt og var ganske ekkel. Derfor fikk den være med i innlegget mitt som ikke handler om noe som helst. Den lever helst bak ørene på kaniner. Så om man ikke er en slik, trenger man ikke tenke på det. I grunnen er det ikke så viktig med de der spilloppene heller. 

Det som ER viktig er at jeg skal på seminar i helgen. OG at Koret skal synge konsert på søndag. DET kan jeg blogge om i morgen!   2 kommentarer:

  1. Det er faktisk svært viktig å gå fra jobb i rimelig tid. Ellers blir jobben og livet samme greien, og det er ikke helt heldig.

    Jeg leste forresten et sted at det der insektet du har bilde av blir med oss hjem fra ferie i utlandet, og lager 79 millioner barn som bor i og under sengene til folk. Det er ganske herlig.

    SvarSlett
  2. Ja, jeg vet det. Denne uken har ikke handlet så mye om annet. Det funker ikke helt.

    Når det gjelder disse småtassene, så reiser jeg ikke så ofte. Eller, vent litt? Det HAR vært litt mye reising siste året. UFF! Nå får jeg nok ikke sove..

    SvarSlett