fredag 2. desember 2011

Adventshagen

Jeg kjente det på vei til jobb i dag. Julen er her og nå er det greit. Lysene som for lenge siden kom opp i trærne rundt Lagunen var i dag blitt riktige. I duett med Sissel Kyrkjebø startet jeg dagen i full julestemning. Snart er det julekonsert og julebord. Gode opplevelser står i kø og jeg liker det.
På jobb er det glitter og papp, julestrømper og julesanger. Adventslyset blir tent hver dag og elevene er i hundre. Vi øver til julespill og stjernene i øynene på elevene blinker i kapp. De gleder seg sånn til jul at de ikke kan sitte stille.

I dag har vi rigget til Adventshagen. Elevene har laget ulike julepynterier og stiller alt sammen ut i foajeen. Julestrømpehysterisyeriet på trinnet mitt er endelig ferdig. Nå henger strømpene pent på en stang og skal studeres av omverdenen. Jeg trodde ikke det hadde så mye å si for elevene. Tenkte vel egentlig at det var for foreldre som dumpet innom. Da elevene strømmet til for å kikke på hagen i det vi rigget den opp i sted, skjønte jeg at tingenes tilstand ikke er slik. De var bare ute etter å finne SIN ting. Da de fant kunstverket, skinte øynene bare enda mer. Adventshagen ble plutselig meget vakker.


1 kommentar:

  1. Og der ble jeg rørt...! Kommer snart bort og tar en titt!
    Adventshagen der er utrolig koselig!

    SvarSlett