torsdag 12. desember 2013

12. desember: Årets høydepunkt

Korall er i gang med julekonsertene sine og i dag fant hovedkonserten sted i Birkeland kirke. Som vanlig har dagen og hele uken vært travel. Hvert eneste år er jeg mest sliten akkurat når julekonserten skal synges. Det er full fart på jobb. Det er full øving. Julegaver skal finnes på og selve julen skal organiseres. Ingen enkle greier noen av delene.

Men når julekonserten først er ferdig kjennes alt styret mindre styrete ut. All ros og gode tilbakemeldinger har selvsagt mye å si, men ingenting slår følelsen av å synge med disse damene sånn ca midt i desember. Koralldamene + mann, lyser opp i mørketiden og gir i alle fall min førjulstid innhold og mening. Jeg ville ikke på noen måte vært foruten denne konsertopplevelsen som jeg selv synes blir bedre og bedre for hvert år som går. Takk til dere damer, takk til dirigent og solist Chris André Lund, pianist Frode Skag Storheim og gjestegitarist Erlend Tveitnes Halvorsen. Og sist men ikke minst takk til alle dere som kom og hørte på oss! Nå kan julen bare komme.

Kristine Lunds bilde.

Fikk dere ikke med dere konserten eller ønsker en liten reprise? Fortvil ikke. Vi skal ha fire konserter til! Gå inn på korall.ticketco.no og kjøp billetter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar