fredag 2. desember 2016

1.desember: Hvor kom desember fra?

Jeg var ikke klar for denne dagen. Litt usikker på hvordan desember klarte det? Snike seg inn på meg på denne måten?

Adventskalenderen henger uskrapet på kjøleskapet fremdeles. Den mygler heldigvis ikke til i morgen.

Vår egen adventskalender i heimen er i år av en helt spesiell variant. Det hele startet med en spøk. Jeg fortalte med stor entusiasme at jeg ville lage aktivitetskalender med ulike gøye aktiviteter. Støvsuging, vasking av bad, rydding av kjøkken, osv.

Hun lo ikke så veldig da jeg sa det var en spøk. På bussen mot jobb og skole sa hun plutselig at vi godt kunne ha den kalenderen. Men at det da også kom en belønning når det var gjort. Så sånn ble det.

I dag fikk hun gleden av å rydde frem sitt eget gulv på rommet. (Det er ganske fint når det først kommer til syne.) I belønning har hun fått sokker som falt sånn i smak at jeg ikke kjente igjen den pipete stemmen som dukket frem da hun åpnet gaven. Avtalen er at hun ikke får åpne neste gave før oppdraget er utført. I dag gikk det lett som en plett!

Annet som har gått lett som en plett er første øvelseskjøring med denne knotten som har vært så flink å finne frem gulvet sitt i dag. Hun starter og stopper og rygger meget mye bedre enn moderen gjorde da hun startet opp. Jeg er stolt og glad. Og fornøyd med alt jeg fikk inn på en liten dag helt i starten på desember.

Det var så mye at alt ikke kom med i denne første luken i årets adventskalenderblogg. Vi sees i morgen. God natt!


1 kommentar: