tirsdag 25. desember 2012

1. juledag: Klesklyper

Jeg hadde en veldig fredelig julekveld. Fred og ro er rett og slett undervurdert. Vi spiste julemat, hørte julesanger, snakket om gamle juletradisjoner, åpnet julegaver og drakk juleøl. Det hele var i grunnen veldig julete og det var vel akkurat det som var meningen. Julaften i den nye leiligheten ble altså strålende og hjemmet mitt er herved et hjem. Når pinnekjøttlukten camper med hybelkaninene og juletreet har begynt å drysse- så er det et hjem.
I skrivende stund prøver jeg ut en av gavene.
Jeg vet ikke hvor lett der er å se? Det er altså et tastatur til iPaden min. Nå kan den veldig slitne pcen min få litt avlastning og JEG kan få leke meg med denne nye saken. Den er ganske så genial og jeg liker den veldig.
Det var overraskende mange gaver som dukket opp under treet. Jeg synes gaver er gøy! Den gøyeste innpakkingen var nok denne:
Jeg skjønte fin lite. En eske full av klesklyper?
Etter mye graving dukket dette øyet opp og det begynte å demre for meg.
Jeg har rett og slett fått et gavekort på en tatovering. Ikke hvilken som helst en heller. En familietatovering som i grunnen er blitt ganske spesiell for meg.
Det startet med min tante. Hun dukket for mange år siden opp med et øye på armen. Min kjære kusine og min eldste avlegger bestemte seg for å lage dette til en familieting og tatoverte seg begge. Nå er det tre som har den. Snart fire. Jeg synes det er fint og ble meget glad! Takk dere to fine! Jeg er snart en av dere!

1 kommentar: