søndag 2. desember 2012

2. desember: Tynne penger og varme venner

Som ny lelighetseier merker jeg at pengene er mye tynnere enn før. De er så tynne at jeg nesten ikke ser dem. Før jeg har fått SETT på hva jeg har fått i lønn er alle pengene borte og jeg lurer på hvordan DENNE mnd kommer til å gå. De tynne sedlene jeg har igjen, rekker ikke helt til ting jeg ønsker meg. Man BLIR kreativ av sånt og det GÅR alltid fint. Men akkurat det kan jeg fortelle om en annen gang.


Akkurat nå vil jeg fortelle om den dagen jeg satt i godt lag og pratet på inn- og utpust om alt i verden.
(Selvsagt også om tynne penger.) Slike kvelder er viktige og riktige for sånne som meg. Jeg har tross alt behov for å dele tankene mine med verden og hiver meg rundt når jeg får muligheten til det. Vi satt i timesvis på en koselig pub og maste, da det plutselig ramlet ut av meg at jeg ønsket meg et sjal. Ikke et hvilket som helst sjal heller. Det skulle være blått og ha stjerner på seg. Jeg har ikke funnet det i butikkene og ikke har jeg penger til å kjøpe det heller. Heldigvis er det gratis å ønske seg noe.

Det viste seg at min veldig gode venninne hadde AKKURAT et sånt sjal- som hun selvsagt var veldig glad i. Da jeg kjørte henne hjem den kvelden løp hun inn og hentet sjalet til meg. Jeg ble meget overrasket.

Jeg: "Var du ikke så glad i det da?"

Min veldig gode venninne: "Jo, men jeg er enda mer glad i deg!"

Varm om hjertet og varm om halsen kjørte jeg hjem. Nå bruker jeg det så ofte jeg kan og tenker på hennne hver eneste gang jeg snurrer det rundt halsen. Takk!


 bilde.JPG

4 kommentarer: