søndag 16. desember 2012

16. desember: Kontroll?

Denne helgen skulle jeg bruke til å rydde klart til jul- kjøpe julegaver og få ting under kontroll. Nå er det avklart at det blir jul her hjemme hos meg og da MÅ jeg jo virkelig hive meg rundt. Jeg gleder meg til det. Ny leilighet og ny jul. Det blir bra! I dag har jeg virkelig gjort en innsats på julegavefronten. Problemet er bare at jeg er skrekkelig dårlig på å bestemme meg for hva jeg skal finne på til dem jeg skal finne på noe til. Jeg er superkritisk og synes ikke noe er godt nok, bra nok, kult nok eller fint nok. Det er selvsagt bare tull. Jeg vet det. Likevel får jeg det ikke helt til. Jeg fant til slutt fire, men har alle de vanskelige igjen. Ryddingen? Tja. Det skal vel ikke stikkes under stol at ryddingen har vært nesten fraværende. Helgen forsvant nemlig bare. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg har brukt den til, men er overbevist om at det var veldig viktig! Heldigvis er det KJEMPELENGE til jul og hvis jeg vil- kan jeg jo bare slukke lyset og sitte helt inntil juletreet og titte på det. Der ser nemlig alt vakkert og idyllisk ut. Alle leilighetskaninene har rømt under sofaen og tingene som ligger rundt om kring er nesten helt usynlige. Om jeg har kontroll? På ingen måte...4 kommentarer:

 1. Men vet du hva? Det blir jul uansett, og den blir helt sikkert like koselig om hybelkaninene ligger der eller ikke!

  SvarSlett
 2. Ja, DET tror jeg også :) Nå gleder jeg meg bare veldig til juleferie!

  SvarSlett
 3. Vakre mennesker med vakre hjerter trenger små kaniner. Du har hjertevarne, og hos dem som har det vil det alltid være godt å være!

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Christina! Jeg skal tipse kaninene mine om at de kan rømme under sofaen - slik som artsfrendene deres gjør det hos deg.

  SvarSlett