tirsdag 11. desember 2012

11.desember: Julegaver

Julegaver er vanskelige greier. Jeg liker å kjøpe dem. Jeg liker å gi dem bort. Problemet er at pengene ikke strekker til. I år blir det virkelig en utfordring og jeg kjenner jeg ikke beliter meg helt. Nå er det sånn at vi behøver mat og regningene står i den berømte køen og krever sitt av pengebeholdningen jeg ikke har. I morgen er det lønningsdag og jeg kjenner jeg bare gruer meg.

Jeg er fullstendig klar over at å ikke ha penger er en meget ærlig sak. Å bruke penger man ikke har er jeg på ingen måte tilhenger av- så låning utgår. Heldigvis har man kreativiteten igjen. Den skal man ikke kimse av! Jeg har innført resirkuleringsgaver. Disse gavene er brukt, men like gode. En liten lapp følger med. Der står det at gaven er en resirkuleringsgave og at om den ikke faller i smak, så må den gjerne deles videre til noen som stetter pris på den. Andre små finurligheter dukker nok også opp, men alt kan ikke røpes her!

Jeg velger nemlig å kose meg med juleforberedelsene SELV om pengene ikke akkurat vokser på trær. Samtidig minner jeg meg selv på at jeg nå EIER en leilighet og at pengene sikkert kan dyrkes frem på en eller annen måte etterhvert. Hvordan ligger DU an med julegavene?2 kommentarer:

  1. Fantastisk ide...resirkuleringsgaver!!!!! Bør bli allemannseie!!!!!!!!

    SvarSlett
  2. Stemmer i, dette var en virkelig god idé! Kjenner godt til hvordan det er når pengene ikke strekker til. Lysten til å gi står det jo ikke på..!

    SvarSlett