torsdag 10. desember 2020

10. desember: Vi hakke tid for vi må....

Man kan si mye om læreryrket, men man kjeder seg virkelig aldri på jobb. Noen ganger er det rett og slett litt voldsomt innholdsrike dager som kan ta pusten fra en hvilken som helst superhelt. Jeg kommer som oftest tidlig på jobb. Da nyter jeg stillheten før dagen bryter løs. Halvtimen fra halv åtte til åtte er den lengste på hele dagen. Etter det er det to blunk og så er dagen over. Dagene flakser i vei. Det er nesten alltid snart helg og selvsagt alltid noe man ikke rakk eller virkelig burde gjøre ferdig. 

I flere uker har vi prøvd å samle en liten gjeng for å øve inn noen julesanger på jobb. Det er ikke lett å samle alle innimellom sykdom, møter, for lange eller for korte dager eller av helt andre grunner. Det står ikke på viljen. Det er bare så mye som skal gjøres på alltid litt for kort tid. 

I dag gikk det. Vi var riktignok bare tre stykker, men vi hadde bestemt oss. Vi vandret hele veien ned i den store forsamlingssalen og bare satte i gang. (Selvsagt med god avstand og skikkelig rene hender!) Det funket kjempebra! Fantastisk å kunne øve på noe sammen uten å måtte lære vekk alle mulige greier samtidig. Vakkert ble det også! Nå gleder vi oss bare til å få flere med og til å oppfinne mer tid til å få gjennomført mer øving. 

Hjemme ventet digital kafé og pepperkakedeig. De besøkende på kaféen fikk høre den ene ferskt innøvde sangen og var fornøyd med det. Nå er kaféen over og kakene bakt. Den tiende dagen i desember nærmer seg slutten. Min har vært fin, har din? 


Litt usikker på om julen egentlig er det
som står i fokus hos Bonusdatteren? ❤️ 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar