fredag 24. desember 2021

24. desember: Goood Juuul!

Julemorgenen starter fredelig. Det er store muligheter for at det er julefreden som har senket seg og sørget for det. Siste episode av Kristianias Magiske Tivoli Theater er avspilt og gleden var stor da det endte godt i år igjen.

Deilig julefrokost og nydelige julestemningssnapper er fortært og nytt. Neste punkt på juleprogrammet nærmet seg med stormskritt. Julebadet! 


Med skrekkblandet fryd møttes vi på Bystranden og kastes oss i det. Det var på ingen måte varmt. Det var skrekkelig kaldt! Likevel gav det en boost for dagen, for vennskap, for tradisjoner og for glede! Det er en fantastisk følelse å ha gjort det! Nå sitter vi i den grønne bilen på vei til julefeiring. Vi kom i havn og får feire sånn  som vi har planlagt. Ganske flaks! Jeg vet om ganske mange som ikke får det. Her kommer en ekstra klem til dere! 

Håper alle etter forholdene får en så fin feiring som mulig.  Jeg er fornøyd med å ha klart å skrive hver eneste dag i desember. Kommer igjen med ny kalender neste år! 

En fredfylt julehilsen fra meg 


4 kommentarer:

 1. Elsket å gå på Gullhaug og ha deg i musikk😉 Hilsen din gamle favoritt elev som alltid var hyggelig mot deg

  SvarSlett
  Svar
  1. For noen hyggelige kommentarer! Jeg har ikke sett dem før nå. ❤️ Takk skal du ha!

   Slett
 2. Og tusen takk for at du brukte opp skolens penger på boomwhackers når skolen allerede er fattig! Virkelig en bra investering

  SvarSlett