lørdag 10. desember 2022

10. desember: En ujulete dag





Nå er sosialkomiteens hovedoppgave for dette halvåret ferdig og kan krysses av listen. Det er ikke vanskelig å arrangere sånt for en gjeng som er så glad i hverandre. Praten var i gang allerede før festen var begynt og stemningen var elektrisk. 

I fjor ble hele landet stengt ned akkurat rett før julebordet vårt skulle være. Vi hadde handlet inn, bestilt mat og lokalet stod bare og ventet i spenning på at fredagen skulle komme. Skuffelsen var enorm. Festen ble holdt på vårparten, men det er ikke det samme. Julebord hører til på tampen av året der vi teller ned til ferie og kan snakke om alt vi gleder eller gruer oss til i høytiden som kommer. 

Årets fest var på akkurat riktig tidspunkt og var strålende fra begynnelse til slutt. For en gjeng, for et engasjement og for en energi! Det var ikke kjedelig et eneste sekund. 

Dagen i dag har av gårsdagens strabaser ikke vært av den effektive sorten. Vi har rotet oss ut på en tur i skogen og kjøpt lørdagsgodt på butikken. Drømmen min om julemarked og annet julesnacks ble utsatt til i morgen. Det mest julete jeg har gjort i dag var å kjøpe meg noen fantastiske og meget julete øredobber (som jeg strengt tatt skulle hatt i går).

Var de ikke fine?



1 kommentar: