mandag 12. desember 2022

12. desember: Med et hjerte for alle

Min absolutte favorittuteplass i Bergen er Dr.Wiesener som ligger i Nye Sandviksvei. Det er mange grunner til det, men mest av alt elsker jeg det fordi der er det rom for alle typer mennesker. Det kjennes litt som hjertet i Bergen og det dunker så kraftig at man forstår at det er enormt og holder liv i mange sjeler. I disse dager har de en innsamling og det varmer mitt julehjerte noe veldig. Samtidig opprettholdes min kjærlighet til denne unike plassen med de strålende menneskene som både befinner seg og arbeider der. Jeg gleder meg sånn til jul og muligheten for frekventering på høyt plan!

Har du mulighet til å bidra? 

Oppskriften (som også står på deres facebooksider) står under her. ❤️


Dr.Wiesener 

Så kom endelig snøen, og med den julestemningen, men også kulden ❄️

Vi vet at mange er rammet av økte kostnader på flere områder, likevel blir vi litt ekstra preget når vår kollega som også er ansatt i rusomsorgen melder om at deres lager med klær er nesten tomme for varmt tøy til de som benytter seg av tilbudene.

Det er for dumt at våre medmennesker skal tråkke gatene om natten og i kulden i tynne joggesko og tynne jakker, uten sokker, skjerf, luer og hansker. 

Derfor setter vi igjen i gang en innsamling til dette formålet. Det som behøves er i all hovedsak herreklær- og sko i alle størrelser (spesielt herresko av de større størrelsene), samt votter, luer, skjerf, gensere og annet varmt tøy til både damer og menn. 

Om dere har varme klær som samler støv på et loft eller i et skap har du en god mulighet til å gjøre noe fint nå. Alt av tøy, sko og annet kan leveres hos oss de neste ukene, så skal vi sørge for at det kommer trygt frem til noen som behøver det ❤️




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar