tirsdag 6. desember 2022

6. desember: Lysende minner

Min tenåringsbonusknott og jeg liker å gjøre ting vi aldri har gjort. I sommer vandret vi på Galdhøpiggen og krysset den felles fornøyelsen av listen på ting vi ikke har gjort før. Vi var ganske mange samlet som kunne krysse av for det samme og gav oss gode minner vi tar med oss videre i livet. Du vet. Sånne man kan pakke frem når man trenger noe hyggelig å tenke på. Nesten som en sånn kule fra  Snøfall som man kan blåse på og så lyser den opp. Sånn lyser det minnet opp. Jeg elsker å samle på sånne. 

Alle ting man gjør for første gang behøver selvsagt ikke være like minneverdige som en brevandring.  Det kan være alt fra en ny matrett man ikke har spist eller et dyr man aldri har sett før. En tur man aldri har gått eller en aktivitet vi aldri har forsøkt før. Det skaper muligheter for gode fellesopplevelser og også en bevisstgjøring for hva man har erfart eller ei fra før av. Oss har det gitt mange fine øyeblikk og det har vi ikke tenkt å slutte med. 

I dag ble det perling av julebilder som ble det siste tilskuddet til ting ingen av oss hadde gjort før. Litt usikker på om det frister til gjentakelse med det første, men vi har konkludert med at det var koselig. 

Kanskje du har gjort noe i dag du aldri har gjort før? 









1 kommentar:

  1. Imponerende at dere kom dere til Galdhøpiggen! Vi har bare gått på Byfjellene rundt Bergen, men vi klarte årets mål: Alle syv på samme dag. 😀

    SvarSlett